|
|
|||||||
| Misafirimizin Dikkatine: |
| Forumumuzdan daha iyi yararlanmak ve paylaşımda bulunabilmeniz için lütfen linke tıklayarak üye olunuz.YENi KAYIT |
|
|||
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | ||
|
Super Moderator
|
Kadıköy Bostancı’da bir apartmanın önünden çaldığı motosikleti nakliyeciye taşıtmak isteyen şaşkın hırsız, anlaştığı nakliyeci motosikletin sahibinin babası çıkınca yakalandı. Kamyonete oğlunun motorunu yüklediğini anlayan baba, hırsızı atlatıp polise başvurdu. Gözaltına alınan 15 yaşındaki zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Geçen cuma günü akşam saatlerinde bir apartmanın önüne park edilen motosikleti çalan hırsızın çabaları film senaryosunu aratmadı. İlginç hırsızlık olayı şöyle gelişti: Bilgisayar malzemeleri sattığı mağazasını kapatıp akşam 21.30 sıralarında eve gelen Ömer Aksoy, motosikletini apartmanın önüne park etti. Bu sırada apartmanın bahçesine giren 15 yaşındaki Ö.G.D., park halindeki motosikleti iki sokak ileriye kadar taşıdı. Motosikleti bu şekilde götüremeyince yolun kenarına bırakan azimli hırsız, mahalledeki esnafın yardımıyla bir nakliye kamyonu çağırdı. Nakliyeciyle 50 YTL’ye anlaştıktan sonra da, motosikleti kamyonetin kasasına yükledi. OĞLUMUN MOTOSİKLETİNİ YÜKLEMİŞİZ Motosikletinin arızalandığını söyleyen gençten şüphelendiğini belirten nakliyeci Seyit Aksoy, bundan sonra yaşadıklarını şöyle anlattı: “Taşıyacağımız motor, oğlumun motosikletine çok benziyordu. Motosikletin ruhsatını sordum. Evlerinde yangın çıktığını ve ruhsatın yandığını söyledi. Yalan söylediğini anlayıp oğlumu aradım ve motorunun plakasını sordum. Kamyonete oğlumun motosikletini yüklediğimizi anlayınca neye uğradığımı şaşırdım. SİLAHLI OLABİLİR DİYE SESİMİ ÇIKARMADIM Hırsızın silahlı olabileceğini düşünerek sesimi çıkarmadım. Kayışdağı’na doğru yola çıktık. Bir polise rastlamak amacıyla yavaş ilerliyordum. Kayışdağı ışıklara geldiğimizde yolun kenarındaki 3-4 genci görünce durup yanlarına giderek ‘Kamyonda çalıntı bir motor var. Polise haber verin' dedim. Bu sırada beni duyan hırsız, ‘Senin yerini biliyorum, kamyonetini yakarım’ diye tehditler savurdu. Karakola gideceğimi söyleyip hareket ettiğimde de peşimden koşup taş atmaya başladı. 20 POLİSLE HIRSIZIN PEŞİNE DÜŞTÜK Polise başvurup durumu anlattım ve hırsızın beni götürmek istediği adresi tarif ettim. 4 ekiple birlikte yaklaşık 20 polis, adresteki çadırlara gittik. Bu sırada yolun kenarında oturan genci gösterdim. Polis ekipleri de hemen onu gözaltına aldı. Karakola gittiğimizde, 2 gün önce cezaevinden çıktığı anlaşılan hırsız, suçunu itiraf etti.” Motosikletin sahibi Ömer Aksoy ise motoru park edip eve girdikten 20 dakika sonra babasının aradığını belirterek, “Babam arayıp “Motorun evde mi, plakası neydi?” diye sordu ve telefonu kapattı. Bir süre sonra babam tekrar arayıp İçerenköy Karakolu’na gelmemi istedi. Karakola gittiğimde motorumu bizim kamyonetin üzerinde görünce çok şaşırdım” diye konuştu. SERBEST BIRAKILDI Gözaltına alındıktan sonra yaşı küçük olduğu için Üsküdar Çocuk Şubesi’ne götürülen zanlı Ö.G.D., çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. |
||
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|