|
|
|||||||
| Misafirimizin Dikkatine: |
| Forumumuzdan daha iyi yararlanmak ve paylaşımda bulunabilmeniz için lütfen linke tıklayarak üye olunuz.YENi KAYIT |
|
|||
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | ||
|
Super Moderator
|
ANADOLU Üniversitesi Fen Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mustafa Şenyel ve aynı üniversitenin Bitki İlaç ve Bilimsel Araştırmalar Merkezi (BİBAM) Müdürü olan Prof.Dr. Rıdvan Say, sokakta bir motosiklet sürücü ile yumruk yumruğa kavga ettiler.
Üniversite Caddesi Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampusu yakınlarında bugün saat 15.00 sıralarında meydana gelen olayda yanında BİBAM Müdürü Prof.Dr. Rıdvan Say’la birlikte 26 NE 981 plakalı otomobiliyle giden Fen Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mustafa Şenyel ile 06 SG 197 plakalı motosiklet sürücüsü arasında kavşakta korna çalma yüzünden tartışma çıktı. Tartışma, araçtan inen Prof.Dr. Mustafa Şenyel ve Prof.Dr. Rıdvan Say ile kimliği belirlenemeyen motosiklet sürücüsü arasında kısa sürede kavgaya dönüştü. Her iki taraf yumruk yumruğa birbirine girdi. Prof.Dr. Rıdvan Say, motosiklet şürücüsünün yumruklarına maruz kalırken, Dekan Prof.Dr.Mustafa Şenyel de motosiklet sürücüsünü yumrukladı. Kavga eden tarafları çevrede bulunan vatandaşlar ve taramvay görevlileri araya girerek daha fazla büyümeden önledi. Kavga sonrası başında kask olan genç motosikletine binerek uzaklaştı. Prof.Dr. Mustafa Şenyel, kavşakta beklerken ışık yanınca önünde hareket etmeyen otomobile korna çaldığını, bu sırada motosiklet sürücününün kendisine korna çaldığını sanarak gelip kendilerine yumruk attığını ve kavganın bu nedenle başladığını söyledi. İşte sokak ortasında güpe gündüz motosiklet tutkunu bir arkadaşımızı yumruklayan ANADOLU Üniversitesi Fen Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mustafa Şenyel..! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hakan TÜRKTAN- Saadet KEFAL/ESKİŞEHİR, (DHA) http://www.milliyet.com.tr/2007/11/07/son/sontur47.asp |
||
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kıdemli Üye
|
Yani diyecek bişey bulamıyorum.
Bu insanlar öğretim görevlisi o gençleri eğitmek ve öğretmek üzere görevli ve hayatları boyunca eğitmek ve öğretmek adına eğitim alan kişi ve kişilikler. Nasıl bir şey yaptıki o genç arkadaşımız böyle bişeye mağruz kaldı.Gördüğümde şok oldum ama böyle motosikletçi yanlızdır diye dalmışlar çocuğa yazık gerekten çok yazık. Allah tan oradaki herkes vurmuyor çocuğa kimisi ayırmaya çalışıyor. Ama o dekan bozuntusuna bakın nasıl dolmuş nasıl vuruyor o gence.. Yazık dekan bey yazık.Ben size acıdım ençok o gence değil sizin düştüğünüz duruma acıdım...
|
| hoxy 'nin Mesajına Teşekkür Edenler : |
azat (12.11.07)
|
|
|
#3 |
|
ikiTekerim.Com
|
Cevap: Dekanın sokakta motosikletçi genç' le yumruklu kavgası
eee ne demısler okumak cehaletı alır esseklıkse bakı kalır...yazık
|
|
|
|
#4 |
|
Kıdemli Üye
|
nasıl bir hırsla vuruyorlar yaa nasıl bir dekan bu adamyaaa hayret...
valla iyiki motorcu arkadaşımız kaskını çıkarmamış yoksa bir kaç hafta kaskla dolaşmak zorunda kalabilirdi yaniii
|
|
|
#5 |
|
ikiTekerim.Com
|
Dekanın yaptığı bu büyük ayıbı esefle kınıyorum gençlerimiz kimlerin ellerine emanet yazık ne diim inşallah tekrarlanmaz böle olaylar....
|
|
|
#6 |
|
ikiTekerim.Com
|
ahh be kardeşim, ne yumruk sallıyorsun, kask kafanda hazır, vur kafayı otursun inbe...
|
|
|
#7 |
|
ikiTekerim.Com
|
Terbiyesizlikten başka bişey değil bunlar yok dekan yok bakan yok bilmem ne oldukları zaman memleketi kendileri yaratmış gibi davranıyorlar....Yazık çookkk yazık be...Neyse...
|
|
|
#8 |
|
ikiTekerim.Com
|
ahhhh be yiğenim çaksana kaskla bir tane o zaman görsün dünya kaç bucak...
|
|
|
#9 |
|
Kıdemli Üye
|
aynısını 10 motorcu o dekana yapsa Türkiye yerinden oynar herhalde...
ama o dekana kaskla kafa ata ata aklını başına getireceksin
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|