|
|
|||||||
| Misafirimizin Dikkatine: |
| Forumumuzdan daha iyi yararlanmak ve paylaşımda bulunabilmeniz için lütfen linke tıklayarak üye olunuz.YENi KAYIT |
|
|||
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | ||
|
ikiTekerim.Com
|
güneş sigorta
herkeze selamlar arkadaslar ben sizleri güneş sigorta ile ilgi uyarmak istiyorum 2005 model bir 600rr sahibiyim ekım ayında maddi hasarlı kaza geçirdim bana carpan araç güneş sigortadan sigortalı idi experin dosyayı kapatıp onaylamasına ragmen halen güneş sigorta ödeme yapmadı suan mahkemelik olduk sigorta yaptırırken lütfen dikkate alım magdur olmayın sevgilerimle kazasız günler
|
|
|
|
#2 |
|
BAŞKAN
|
Cevap: güneş sigorta
ödeme gecikmesi olarak ne gibi bir sebep belirtiyorlar ?
|
|
|
#3 |
|
Paylaşımcı Üye
|
uyarıların için sağol umarım paranı alırsın
|
|
|
#4 |
|
Misafir
|
Cok buguk gecmıs olsun Isallah hersey yoluna gırer..
|
|
|
|
#5 |
|
Misafir
|
evet sıgorta sırketlerınde bazı yolsuzluklar oldugunu bende bılıyorum ozellıkler hasar expertızlerının maddı durumları baya ıyı
(söz meclisten dışarı) |
|
|
|
#6 |
|
Misafir
|
geçmiş olsun arkadaşım
sigortanın ödeme yapmamasının sebebi ne nasıl bir mazeret gösteriyorlar. mahkeme ne aşamada yasal süreç hakkındada bizleri bilğilendirirsen seviniriz. |
|
|
|
#7 |
|
ikiTekerim.Com
|
yanlıs hatırlamıyorsam 95 yılından beri bu adamlar bu sekilde bir arkadasım calısırdı ordan biliyorum
|
|
|
#8 |
|
ikiTekerim.Com
|
Demek anca başımıza geldiğinde haberimiz olacak, bizlerde tanıdığımız herkesi uyaralım yani..
|
|
|
#9 |
|
Misafir
|
oluyo böyle şeyler benim servis varken ne tırmalardım parayı almak için hele güneş sigorta . parayı harca işi yap arabayı teslim et
3 aysonra parayı al oyüzden sık sık hasar servisini arayıp bıktıracan lanet olsun gel al paranı diyecekler,tecrübeyle sabit. |
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|