|
|
|||||||
| Misafirimizin Dikkatine: |
| Forumumuzdan daha iyi yararlanmak ve paylaşımda bulunabilmeniz için lütfen linke tıklayarak üye olunuz.YENi KAYIT |
|
|||
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | ||
|
Super Moderator
|
Müge POLATKAN ve Kenan SOFUOĞLU Telefon Görüşmesi...
Arkadaşlar son zamanlarda yerli yersiz çıkan birtakım haberler sevgili SOFUOĞLU ailesin'de ve TMF de üzüntüyle karşılanmıştır. Lütfen Sinan Kardeşimizin vefatıyla ilgili kimseleri suçlamadan, ailenin özel hayatını gündeme getirmeden, kişi ve kurumlar üzerinde leke bırakıcı yazışmalardan kendimizi alıkoyalım. Zaman bu konuda hepimize gerçekleri gösterecektir. Az önce Sevgili Müge POLATKAN ile görüştüm ve bana Kenan SOFUOĞLU yani en yetkili ağızla yapmış olduğu telefon görüşmesini mail yolladı ve sizlerle bunu paylaşmak istedim. Birçok gerçek bu konuşma içerisindedir... Yazıyı olduğu gibi aktardım aşağıda... Sevgili Müge Hanıma teşekkürler ederiz. Sevgili Arkadaslar, Dün akşam Kenan Sofuoğlu beni aradı. İnternette yazılanları okuyamadğını ama arkadaşlarının aktardığını, bir çok yarışcı ve motosikletseverin kendisini aradığını, çok üzgün olduğunu ve söylediklerini yazıp sizlere göndermemi istededi. ' Sinan ne ailevi sorunu ne de başka nedenlerle kaza yaptı. Sinan hızlı bir pilottu. Ben de hızlı bir pilotum ve o pistte ben de yarıştım. Orda yarışan herkes koşulları bilerek yarışıyor. Dünyada bu tür olaylar olmuyor mu. 2004'de benim yarıştığım bir şampiyonada 2 yarışçı yarışta öldü. Dünyada da bu tür pistler çok. Bilmiyorlarsa bana gelsinler, onları götüreyim. Biz ailece yazılanlara, bize gelen telefonlara çok üzülüyoruz. Bugün ben de piste gittim ve kazayı inceledim. Tek neden Sinan hızlı bir pilottu. Sinan pistte olmasaydı aynı zamanda dışarıda başka bir şekilde olacaktı belki. Allahın takdiri, vadesi buraya kadarmış. Yarışçı olmak kolay değil. Ben tek başıma mücaleler vererek buralara geldim. Bu olayda kimsenin günahı yoktur, ailevi sorunları da herkesin olduğu gibidir. Biz ailece bunların konuşulmasını istemiyoruz. Lütfen bunları yazıp iletirmisin dedi. Daha çok şeyler söyledi ama özü buydu. Ben de kendisinden ve ailesinden defalarca özür diledim. Acılarını yaşayan insanlar bir de bu konulara üzüldüler. Ben acının tazeliğiyle kendimce Sinan'a yakıştıramadığım ölüme bahaneler aradım. Oysa onun özel hayatı kimseyi ilgilendirmezdi. Çok üzgünüm. Onların acısını dün bir kez daha hissettim. Bunu yaşayanlar bilir. Yakınlarına Allahtan sabır, merhuma Allahtan rahmet diliyorum. Müge POLATKAN ve Kenan SOFUOĞLU Telefon Görüşmesi... |
||
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|