Peugeot motosikletler, Efsane Motor’la Türkiye’ye geliyor
Avrupa’da yıllardır kullanılan “en iyi dizayn” ödüllü Peugeot motosikletler, Efsane Motor’la Türkiye’ye geliyor. Harley Davidson Türkiye Distribütörü Efsane Motor Yönetim Kurulu Başkanı Ferruh Tanay, dünyanın en eski motosiklet markalarından Peugeot ile yeni bir ortaklığa imza attı.
10 yılı aşkın bir süredir Türkiye’deki Harleyciler’in adresi olan Efsane Motor, Peugeot ile 2007 yılından itibaren scooter tutkunlarına da hitap edecek. 50 cc ile 500 cc arası yaklaşık 30 ayrı modelde scooter üreten Peugeot’nun son yıllarda piyasaya sürdüğü “Satelis” ve "Geopolis" modelleri, Avrupa’nın birçok ülkesinde “en iyi dizayn” ödülü aldı.
Efsane Motor Yönetim Kurulu Başkanı Ferruh Tanay, Türkiye çapında satış ağı ve satış sonrası hizmet garantisiyle sektöre hareket getireceklerini belirterek, ’’Dünyanın severek ve beğenerek kullandığı Peugeot scooterların, Türk motosikletseverlerin ilgisini çekeceğine inanıyorum” dedi.
KALİTE ÖN PLANA ÇIKTI
Peugeot’yu, kalitesini dikkate alarak seçtiklerini ifade eden Tanay, “Peugeot da Efsane Motor’u, sektördeki tecrübesi, güvenilirliği ve öncülüğünü değerlendirerek tercih etti. Motosiklet sektöründeki hızlı gelişmeyle ortaya çıkan satış sonrası destek sorunları, tüketicinin bilinçlenmesini ve kalitenin ön plana çıkmasını sağladı. Peugeot ile oluşturduğumuz sinerji, Türk motosiklet tutkunlarının yararına olacak. Mart ayında düzenlenecek ‘Motoshow 2007’de Peugeot’nun tüm modellerini motosiklet tutkunlarının beğenisine sunacağız“ diye konuştu.
|