Ana Sayfa Forum'a Giris
Anasayfa Forum Haberler Yarış Takvimi Video Resimler Yazarlar Tanışalım
Geri git   ikiTekerim.Com | Motosiklet Dünyası Adına Herşey > ...::: GÜNDEM :::... > Motosikletleri Farkedin..!
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

Motosikletleri Farkedin..! Üzücü ölümlü kazaların tekrardan yaşanmaması için ..!

Misafirimizin Dikkatine:
Forumumuzdan daha iyi yararlanmak ve paylaşımda bulunabilmeniz için lütfen linke tıklayarak üye olunuz.YENi KAYIT

Konu Bilgileri
Kısayollar
Konu Basligi
Sarp Erem için Facebook da grup kurdum..!
Cevaplar
1
Sonraki Konu
sonraki Konu
Görüntüleyenler

Görüntüleme
916
Önceki Konu
önceki Konu

Seçenekler
Alt 20.12.07, 11:27   #1
hoxy
Kıdemli Üye

hoxy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arrow Sarp Erem için Facebook da grup kurdum..!

13 Ekim günü Beşiktaş'ta iki farklı taksi tarafın' dan insanlık dışı bir şekilde ölüme terk edilen motosiklet sevdalısı Sarp Erem için Sarp EREM e destek verecek 1 milyon motorcudan fazlası olmalı..! http://www.facebook.com/group.php?gid=6902038459 adında grup kurdum.
28 Kasım günü Sarp Erem duruşmasına gittiğimizde topu topu 15 motosiklet tutkunu arkadaştık.Milyonlarca motosiklet sevdalısının olduğu ülkemizde bu çok komik bir rakamdı.Hafta içi olması dolayısıyla çalışan biçok arkadaşımızın da olduğunu düşünerek bu sayının normal olduğunu düşünenler vardı tabii, ama ben daha farklı umduğumu söylemeliyim.Böyle hassas olaylarda motosiklet kullanıcıları yada tutkunlarını butarz etkinliklerde daha doğrusu amacı olan faydası olan faaliyetlerde görememek beni ve orada bulunan arkadaşlarımı üzmüştü. Tek web sitesi yöneticisi sahibi olarak ben orada hazır bulundum diğer web site yöneticileri2 nin de orada bulunup ortak haraket etmek ileride olabilecek Motosiklet Kazalarının önüne geçebilmek adına birtakım şeyleri yapma isteğim vardı. Maalesef ve üzülerek belirtmek isterimki bu düşüncelerim boş çıktı ve hayal kırıklığına uğradım.
Butür insanlık dışı kazalara karşı toplumu bilinçlendirmek adına, motosiklet lerin farkedilmesi adına boş konuşmalar dışında somut bişeylerin yapılamaması biçok arkadaşımı üzdüğü gibi benide sonderece üzmektedir.
Ortak haraket etmek adına ve motosikletlerin fark edilmesi adına birtakım girişimlerde bulunulması özellikle basını bilgilendirmek ve bu olayları basına yansıtabilmek adına web siteleri' nin ortak haraket etmesi gerektiği kanaatindeyim.
Ben bu konuda fikir birliği yapılması özellikle web site yöneticileri ile biraraya gelerek bu konuyu tartışmak ve elimizden geleni yapma taraftarıyım.Küçük yada büyük atılacak hertürlü adımın arkasındayım.Düşündüğüm tasarlamaya çalıştığım kamooyunu bilgilendirmek adına bazı projelerim var benim gibi düşünen bu konuya önem veren arkadaşlarımın fikirlerine, desteklerine de ihtiyacım var. Bu konuda beni yanlız bırakmayacak en azından düşünceleriyle ve yazılarıyla beni destekleyecek arkadaşlarımı bekliyorum.
Motosiklet kazalarına karşı motosiklet sevdalısı tüm arkadaşarımızı Sarp EREM e destek verecek 1 milyon motorcudan fazlası olmalı..! http://www.facebook.com/group.php?gid=6902038459 bu gruba bekliyorum.

İyi bayramlar ve iyi tatiller.

Kazasız keyifli sürüşler dikerim...
Saygılarımla
[Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...]

Motosiklet Dünyası Adına Herşey
hoxy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.01.08, 21:05   #2
SnooTy
ikiTekerim.Com

SnooTy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cevap: Sarp Erem için Facebook da grup kurdum..!

Üye oldum

~ [Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...] ~ [Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...] ~
SnooTy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler