|
|
|||||||
| Misafirimizin Dikkatine: |
| Forumumuzdan daha iyi yararlanmak ve paylaşımda bulunabilmeniz için lütfen linke tıklayarak üye olunuz.YENi KAYIT |
|
|||
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | ||
|
Super Moderator
|
![]() ROSSI'NİN HAYALİ 24.01.2008 Valentino Rossi'nin bu sezon sonunda Yamaha'da kontratı bitiyor. Fakat İtalyan pilot, MotoGP'de daha 5 yıl yarışmak ve kariyerini Yamaha'da tamamlamak istediğini söyledi. "Hayalim kariyerimi Yamaha'da sona erdirmek. Eğer rekabetçi bir motosiklete sahip olabilirsek sonuna kadar devam etmemiz mümkün. Daha uzun yıllar yarışmayı umuyorum." 2006 yılında şampiyonluğu Nicky Hayden'a son yarışta kaybeden Rossi, 2007'de de henüz üç yarış kala Stoner'ın şampiyonluğunu ilan etmesine engel olamadı. Sakatlanan Rossi, dünya ikinciliğini de Dani Pedrosa'ya kaptırdı. Buna rağmen 28 yaşındaki pilot Michelin'den Bridgestone'a geçmesinin ardından 2008 yılı için dersine iyi çalıştığını düşünüyor. "Bu yıl tekrar rekabetçi olabilmemiz için çok önemli bir yıl. Bence büyük bir potansiyele sahibiz ve geçtiğimiz yıllarda yaptığımız hatalardan ders aldık." Kaynak : OtoMotorSpor Konu hoxy tarafından (22.02.08 Saat 09:43 ) değiştirilmiştir.. |
||
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kıdemli Üye
|
Cevap: Rossi'nin Hayali
Walentino Rossi yi ben çok seviyorum umarım senelerce izleriz
|
|
|
#3 |
|
Paylaşımcı Üye
|
efsane isim rossi umarım kenan basamakları hızla çıkar ve rossiylede bigün yarışırrr
|
|
|
#4 |
|
Kıdemli Üye
|
maddog umarım dediğin olur kenan sofuoğlu mutlaka yarışsın rossiyle
ben rossi hastasıyım ama kenan başka tabiii umarım bigün kenanı göreceğiz rossi ile ![]()
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|